Cím:

2040 Budaörs, Szabadság út 14.

Dr. Pusztai Szabolcs

fül-orr-gégész
+36705519818, +3623441030

Információ

A hagyományos fül-orr-gége rendelésen kivizsgáljuk mindazon panaszokat, amellyel általában fül-orr-gége szakorvoshoz fordulnak a paciensek.
Ilyen panaszok:
● az akut vagy száraz köhögés,
● nyelési problémák,
● fülfájdalom,
● fülzúgás,
● orrvérzés,
● véres köpet.
Sokan nem tudják, hogy más, kellemetlen és szokatlan elváltozások (hangszínváltozás, rekedtség, szájszárazság, gombócérzés) hátterében betegség húzódhat meg, melynek eredetét jobb minél előbb szakrendelésen tisztázni.
Kitűnően felszerelt rendelőnk várja a hallásproblémákkal küszködőket, de ha rossz levegővétel vagy horkolás zavarja éjszakáit, akkor e panaszokat is érdemes kivizsgáltatnia.
Nem szabad kihagyni a felsorolásból a szájüregi és garatképletek szűrését, melynek fontos szerepe van az egészség megőrzésében, a dohányzók és nemdohányzók körében egyaránt.
Krónikus nátha, elhúzódó orrfolyás, allergiás panaszok esetén allergológus bevonásával történik a kezelés, mert sokszor csak több szakorvos együttes véleménye ismeretében állítható fel a pontos diagnózis.
Szakrendelésünket tapasztalt, magasan kvalifikált szakemberek végzik, akik biztosan megtalálják panaszai hátterében az elváltozás okát.

Árak

Szakorvosi vizsgálati díj: 20.000 Ft